Termeni Si Conditii

Termeni și condiții de utilizare ale site-ului web www.gabrieldragomir.ro

I.General

  Dacă alegeți să utilizați site-ul web www.gabrieldragomir.ro sunteți de acord să respectați Termenii si Condițiile de utilizare cuprinse in acest document.Putem schimba, adăuga sau elima porțiuni din acest document care vor intra în vigoare imediat după afișare. Este responsabilitatea dvs. să examinați termenii si condițiile de utilizare înainte de fiecare utilizare a site-ului.Continuând să utilizați acest site după examinare sunteți de acord cu acest document și orice modificări.
  Site-ul este proprietatea DRAGOMIR RELU GABRIEL – CABINET DE AVOCAT având sediul profesional în București, Sector 3, Str. Nicolae Sebe, nr. 5, Bl. S24, et.5, Ap. 21, are Cod de Identificare Fiscala Nr, 23554650, Cont Bancar RO13 RZBR 0000 0600 1043 4643 deschis la Raiffeisen Bank si adresa de Mail:avocat@gabrieldragomir.ro

II. Conținutul site-ului

  Conținutul site-ului are rol informativ.Acesta este destinat utilizării dumneavoastră personale, necomerciale. Semnul grafic 3S și toate materialele publicate pe site sunt proprietatea DRAGOMIR RELU GABRIEL – CABINET DE AVOCAT fiind protejate potrivit dispozițiilor legale.
  Site-ul pune la dispoziție informații despre activitatea profesională a avocatului, apariții media și articole cu soluții la probleme juridice în concordanță cu jurisprudența europeană sau națională la momentul scrierii acestora.
Informațiile despre activitatea profesională a avocatului și aparițiile media pot fi distribuite fară nicio limitare.
  Este permisă preluarea articolelor de pe BLOG in limita a maxim 500 de semne cu citarea sursei de unde a fost preluată informația a autorului, precum și cu oferirea linkului.
  Preluarea integral se poate realiza doar in condițiile unui acord încheiat cu AVOCAT DRAGOMIR RELU GABRIEL.
  Articolele conținând soluții juridice au un caracter pur informativ, nu reprezintă o recomandare de acțiune, nu constituie o ofertă de a contracta serviciile avocatului și nu constituie consultanță juridică.Orice consultanță juridică este oferită in mod direct de către avocat după semnarea contractului de asistență juridică disponibil pe site.Orice referință la cotație de preț are caracter put indicativ.
  Site-ul conține legături către alte site-uri sau resurse care nu sunt proprietatea noastră. De aceea nu suntem responsabili pentru disponibilitatea acestor resurse externe sau a conținutului acestora, trebuie să vă îndreptați către acel site dacă aveți nemulțumiri, observații sau solicitări.

III. Utilizarea site-lui

  Orice vizitator are posibilitatea de a accesa conținutul furnizat de site pentru uzul său personal.Formularul de contact se utilizează pentru programarea unei consultații acordate de Avocatul Dragomir Relu Gabriel.
  Completarea formularului de contact este necesară doar pentru efectuarea programării. Completarea formularului de contact nu echivalează cu semnarea contractului de asistență juridică și nu presupune acordarea în mod obligatoriu a unei consultații juridice deoarece este posibil ca avocatul să nu dispună de timp sau să nu aibă competența necesară.Prin completarea formularului vizitatorul nu datoreaza niciun onorariu.Orice discuție avută după completarea formularului de contact dar înainte de semnarea contractului de asistență juridică este considerată corespondență iar vizitatorul nu trebuie să achite nicio sumă de bani.
  Pentru vizitarea acestui site trebuie sa aveți mai mult de 18 ani.Dacă trimiteți o solicitare prin intermediul formularului de contact,utilizăm informațiile personale solicitate în formular pentru a răspunde solicitării d-voastră, pentru a avea un dialog în viitor dar și pentru a stabili dacă avem competența necesară pentru acordarea consultației.
  Mai multe detalii puteti afla vizitând Politica de Confidențialitate.

IV. Frauda

  Despre orice incercare de a accesa in mod neautorizat sau de a modifica continutul site-ului www.gabrieldragomir.ro, ori de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul vor fi informate autoritățile competente și organele de cercetare penala.
  Nu veți încărca, distribui sau publica în alt mod pe acest site niciun material defăimător, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal.
  Sunteți de acord să nu utilizați un limbaj defăimător, care abuzează sau discriminează pe baza rasei, religiei, naționalității, sexului, preferințelor sexuale, vârstei, regiunii, invalidității etc. Discursul d-voastră poate constitui motiv pentru interzicerea accesului la toate sau parte la o parte a materialelor publicate pe Site.
V.Legea Aplicabilă și litigii
  Orice litigiu apărut este guvernat de legea română și va fi rezolvat pe cale amiabilă.
  În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competența revine instanțelor de judecată de la sediul DRAGOMIR RELU GABRIEL – CABINET DE AVOCAT.

VI. Garanții

  DRAGOMIR RELU GABRIEL – CABINET DE AVOCAT nu aprobă exactitatea sau fiabilitatea oricărui sfat, opinie, declarație sau altă informație afișată, distribuită sau furnizată de un vizitator după ce a vizitat site-ul www.gabrieldragomir.ro. Recunoașteți că încrederea în orice astfel de opinie, sfat, opinie, declarație sau altă informație este riscul d-voastră.
  Articolele publicate pe BLOG nu conțin garanții implicite sau explicite de niciun fel.Ele sun publicate în scop informativ.Trebuie să acceptați că pentru utilizarea informațiilor într-un anumit scop, riscul vă apartine.