Modificarea Acte Firmă

Modificarea Acte Firmă

1. Trimiți formularul completat

2. Accepți oferta și plătești 1/2 din sumă

3. Încarci actele pe site sau trimiți pe email

4. Primești actelepe email sau prin curier

Serviciul online de modificare acte firmă îți permite să adaptezi firma la noile realități.Pe scurt, să faci online schimbările pe care le dorești.

Cred că ar trebui să te gândești cum integrezi acest serviciu în afacerea ta deoarece te ajută să economisești timp și bani.

Ca să economisești timp contractul de asistență juridică e disponibil pe site pentru descărcare, iar documentele pot fi de asemenea încărcate pe site dacă nu poți să mi le trimiți pe mail.

Cele mai multe dintre elementele care se modifică într-o firmă sunt cuprinse în actul constitutiv iar modificarea se poate face în baza unei Hotărâri Generale a Asociaților sau a Deciziei Asociatului Unic.
Aceste modificări trebuie înregistrate la Oficiul Registrului Comerțului și se numesc Mențiuni.
Pentru înregistrarea mențiunilor Hotărârea Adunării Generale a Asociaților nu este suficientă.Aceasta trebuie însoțită de alte acte.
Întreaga procedură de modificare acte firmă este gândită să se desfășoare online.
Tot ce ai de făcut este să trimiți formularul alăturat și să încarci actele în site.

Serviciul online de modificare acte firmă îți permite să adaptezi firma la noile realități. Cele mai multe dintre elementele care se modifică într-o firmă sunt cuprinse în actul constitutiv iar modificarea se poate face în baza unei Hotărâri Generale a Asociatilor sau a Deciziei Asociatului Unic. Aceste modificări trebuie înregistrate la Oficiul Registrului Comertului și se numesc Mențiuni. Pentru înregistrarea mențiunilor Hotărârea Adunării Generale a Asociaților nu este suficientă.Aceasta trebuie însoțită de alte acte. Întreaga procedură de modificare acte firmă este gândită să se desfăsoare online. Tot ce ai de făcut este să îmi trimiti formularul alăturat și să încarci actele în platformă.

Spune-mi despre nevoile tale specifice!

Ca avocat ofer servicii pentru a te ajuta să transformi problemele în soluții!