AVOCAT ONLINE
PENTRU PROCESE CIVILE CU ELEMENTE DE EXTRANEITATE

Misiunea mea
Misiunea mea este aceea de creare a unui climat de siguranţă şi a unei atitudini de încredere în soluţiile oferite. 
Pentru a construi un climat de siguranţă am obținut de la Baroul București aprobarea de utiliza online contractul de asistență juridică și împuternicirea avocațială. Pentru crearea unei atitudini de încredere în soluţiile oferite, pornesc la de la premisa că eu trebuie să fiu primul care are încredere în soluția oferită. Pentru a oferi o soluție de încredere sunt focusat pe modul în care funcționează justiția. Având cea mai profundă înțelegere a hotărârilor pronunțate de ICCJ, CEDO și CJUE pot oferi soluții care să fie implementate cu succes.
Scopul final este acela de a-ți oferi  un ghid de acțiune eficient. Un ghid de acțiune este eficient atunci când eşti sigur că soluţia propusă vine de la o persoană de încredere şi are aplicabilitate practică.

 

De ce poți avea încredere în metoda mea și mine ca avocat online?

 Metoda folosită este una proprie și se numește ARC: Analiză – Reflecție – Concluzii. Pe scurt: analizez o situație juridică, reflectez la soluțiile pronunțate de ICCJ, CEDO, CJUE și trag o concluzie. În baza concluziei concep un instrument prin care problema juridică să poată fi rezolvată online.

Pentru că sunt focusat pe a construi cea mai bună înțelegere a hotărârilor pronunțate de cele mai înalte instanțe naționale și europene cred că ofer soluții de încredere. Încrederea în mine și în soluția mea provine din studiul situațiilor juridice similare. Cunoscând soluțiile pronunțate în cazuri similare sunt sigur că ofer cea mai bună soluție.