Procese Civile

Avocat Procese Civile

1. Trimiți formularul completat

2. Accepți oferta și plătești 1/2 din sumă

3. Încarci actele pe site sau trimiți pe email

4. Primești actelepe email sau prin curier

Serviciul online pentru  AVOCAT PROCESE CIVILE te ajută cu redactarea actelor necesare începerii unui proces sau a actelor necesare pentru a fi depuse dacă ai fost dat in judecată.
Chiar dacă Serviciul nu include și reprezentarea la proces, este un serviciu deosebit de util pentru eficientizarea costurilor.

Serviciul vă oferă informații și instrumente juridice necesare soluționării cu succes a litigiului în care sunteți implicat. 

Un PROCES CIVIL se judecă la CEDO sau la CJUE  fără a fi necesară prezența avocatului, avându-se în vedere actele redactate de avocat și depuse în dosar. În Canada anumite PROCESELE CIVILE se soluționeaza exclusiv online de către primul Tribunal Online din lume. În România multe instanțe oferă deja parole pentru a avea posibilitatea studierii dosarului online. 

Art. 153 al. 1 Cod Procedură Civilă prevede că: „Instanța poate hotărî asupra unei cereri NUMAI dacă părțile au fost citate ORI s-au prezentat, personal sau prin reprezentant (…)”. Potrivit Art. 13 al. 3 teza a II-a Cod Procedură Civilă:”Părțile pot să ia la cunoștință de cuprinsul dosarului, să propună probe, să își facă apărări, să își prezinte susținerile în SCRIS și oral (…)”. Deci, nimic nu se poate întâmpla în dosar fără ca tu să știi. În continuare, potrivit Art. 411 Cod Procedură Civilă: „Cauza se judecă dacă reclamantul sau pârâtul au cerut judecarea în lipsă”.

Așadar, într-un PROCES CIVIL prezența părții sau avocatului la termenul de judecată nu reprezintă factorul determinant al succesului. Important este ca actele procesuale să fie redactate corect de către avocat iar drepturile prcesuale să fie exercitate cu bună credință.

De la aceeași idee am pornit și eu când am conceput acest serviciu. Timpul câstigat pentru deplasarea la instanțe sau la ședințele de judecată îl pot folosi pentru studiu și redactarea superioară a actelor procesuale. Și am avut succes în litigii de divorț, moșteniri, recuperări creante, litigii de muncă, contestații la executare silită etc.

Despre cum am ajutat clienții prin acest serviciu am scris în acest articol. Dacă ești curios de ce este mult mai eficient să consulți un avocat online, citește și acest articol.

Dacă ești hotărât să apelezi la serviciul online pentru PROCESE CIVILE, completează formularul alăturat pentru a începe!

Spune-mi despre nevoile tale specifice!

Ca avocat ofer servicii pentru a te ajuta să transformi problemele în soluții!