Supralegalizare si Apostilare

ONLINE
SUPRLEGALIZARE sau APOSTILARE

1. Trimiți formularul completat

2. Accepți oferta și plătești 1/2 din sumă

3. Încarci actele pe site sau trimiți pe email

4. Primești actelepe email sau prin curier

 Convenția de la Haga a fost emisă din necesitatea recunoașterii pe teritoriul unor state a unor documente emise de autorități din alte state. Practic, Supralegalizarea sau Apostilarea unui act emis de autoritățile române înseamnă recunoașterea acestuia în tările semnatare ale Convenției de la Haga.

Concret, dacă ai un act emis de autoritățile române (ex. o hotărâre judecătorească pronunțată de instanțele române, un act notarial,  un act emis de Registrul Comertului din România sau de un Executor Judecătoresc din România, un certificat de naștere sau de căsătorie,  un cazier judiciar sau un act care atestă pregătirea profesională ) care vrei sa fie recunoscut în străinătate trebuie să îl apostilezi sau supralegalizezi.

Apostila reprezintă forma simplificată a supralegalizării. Prin aplicare apostilei, documentul este recunoscut pe teritoriul oricărui stat semnatar al Convenției de la Haga fără fi necesară supralegalizare sau alte formalități.

Pentru a afla țările semnatare ale Convenției de la Haga, click aici.

În funcție de autoritățile emitente ale actului, apostilarea se poate efectua la: Camera Notarilor Publici, Tribunale, Prefectura. Actele de studii se apostilează după avizarea Ministerului Educației.

Prin completarea formularului alăturat obții oferta pentru supralegalizarea și apostilarea actelor emise de autoritățile române care dorești să fie recunoscute în străinătate. 

După ce primesc cererea ta, verific actele și îți explic pașii care trebuie parcurși. În funcție de volumul solicitărilor, poți primi oferta în aceeași zi.

Pentru acestă procedură Contractul de Asistență Juridică este disponibil online.

Dacă vrei să câștigi timp, completează acum formularul alăturat pentru a începe procedura de supralegalizare și apostilare a actelor tale.

Serviciul Online de Inregistrare Marcă la OSIM te ajută să îți protejezi brandul pe teritoriul României. După primirea cererii tale efectuez o cercetare documentară și te informez dacă există mărci similare înregistrate. Dacă există mărci similare înregistrate atunci îți fac recomandări pentru ca înregistrarea mărcii tale să se realizeze cu succes. Te voi consilia pe tot parcursul procedurii, până când vei primi certificatul de înregistrare al mărcii. După ce completezi formularul totul se desfășoară online.

Spune-mi despre nevoile tale specifice!

Ca avocat ofer servicii pentru a te ajuta să transformi problemele în soluții!