Avocat Gabriel Dragomir

Mă puteți găsi și pe:

Recomandarile mele.Consultanta Juridica Gratuita

Iti recomand ca inainte de a alege avocatul care sa te ajute sa iti rezolvi problema, sa soliciti o consultanta juridica gratuita.Consultanta juridica gratuita poate avea loc online, la sediul instantei sau la biroul avocatului.Eu o prefer online.

Acest lucru te ajuta sa intelegi modul in care gandeste avocatul si te ajuta sa te decizi daca el este persoana potrivita pentru problema ta.Este inutil sa iti mai spun ca procedand astfel poti obtine solutii pentru problema ta de la mai multi avocati.

Iata care sunt cele mai importante recomandari inainte de alegerea avocatului:

1.Consultanta Juridica Gratuita Online in acest fel poti obtine pararerile mai multor avocati intr-un timp scurt.Daca nu iti raspunde cel tarziu a doua zi, nu conta pe acel avocat.Poate este prea ocupat si tu vrei pe cineva ca sa se ocupe de problema ta

2.Dupa ce stii numele avocatului pe care doresti sa il angajezi efectueaza cel putin o cautare pe “Google” dupa numele avocatului. Astfel obtii informati pretioase despre persoana avocatului, prestigiul sau profesional si modalitatea de implicare.

3. Plateste avocatul pentru ceea ce face cu ceea ce stie! Este posbil sa ramai incantat de cate stie avocatul.Pe tine te intereseaza ca face cu ceea ce stie.

4.Cere mai multe detalii prin mail sau telefon si programeaza intalnirea pentru semnarea contractului de asistenta juridica doar dupa ce esti convins ca este persoana potrivita pentru rezolvarea problemei tale.

Sper ca aceste recomandari sa iti fie de folos atunci cand vei pus in situatia de a-ti alege avocatul.

Avocat Dragomir Gabriel