Rapid3S

Rapid3S

Cum pot beneficia de servicii juridice exclusiv online?

Cabinet de Avocat Dragomir Relu Gabriel vă oferă posibilitatea de a beneficia exclusiv online de următoarele servicii juridice: 

Poți beneficia de servicii online prin completarea formularului și apăsarea butonului “Trimite”. În scop informativ, pe pagina de comandă se află și contractul de Asistență Juridică.Îți recomand să citești contractul înainte de a apăsa butonul “Trimite”.
   După ce primesc cererea ta, îți trimit pe mail actele necesare pentru realizarea serviciului solicitat și oferta mea.
   Dacă îmi trimți pe mail acordul pentru oferta mea, îți răspund cu un mail care conține link-ul unde poți încărca actele de care am nevoie pentru realizarea serviciului solicitat.În mail voi menționa ca dacă îți este mai ușor, poți să îmi trimiți actele tot pe mail.
    După încărcarea documentelor, vei primi pe mail contractul de asistență juridică și factura.După confirmarea plății vom îndeplini serviciul juridic.Acest serviciu se numește Rapid3S.   

 Dacă dorești, ai posibilitatea să descarci Contractul de Asistență Juridică, să îl completezi cu numele tău, semnătura și onorariul convenit și să mi-l trimiți pe mail sau prin site, singur sau împreună cu documentele solicitate.

Care sunt avantajele serviciului Rapid3S?

1.  Rapiditate. Dacă am toate documentele necesare, în funcție de complexitatea serviciului solicitat, cererea ta va fi depusă la autoritatea competentă sau rezolvată în aceeași zi.
2. Siguranță. În acest serviciu sunt incluse doar serviciile a căror îndeplinire este sigură.Acest serviciu nu include reprezentarea juridică deoarece pentru asigurarea reprezentării juridice aspectele juridice sunt mai complexe și nu pot fi asigurate online.

Cum îndeplinesc condițiile pentru Rapid3S?

1.  Accepți oferta mea și trimiți un mail în care menționezi acceptarea
2. Efectuezi plata în avans. Pot începe lucrul pentru tine numai după efectuarea plății.Dacă plata se efectuează imediat și nu există nereguli, cererea ta va fi prelucrată prin Rapid3S.
    Dacă nu ai încredere în acest serviciu, îti recomand să apelezi la serviciul Resolv3S pentru a stabili o întâlnire cu mine.

Dacă îndeplinești condițiile impuse pentru serviciile  RAPID3S