Avocat Gabriel Dragomir

Mă puteți găsi și pe:

Cand onorariul avocatului reprezinta o investitie buna?

Sunt sigur ca atunci cand te gandesti la onorariul avocatului primul lucru la care te gandesti este sa platesti pentru cea mai buna solutie pe care o poti obtine. Este adevarat, cea mai buna solutie pe care o poti obtine intr-o situatie data s-ar putea sa nu fie cea pe care ti-o doresti. De aceea, trebuie sa cunosti bine optiunile pe care le ai si sa o alegi pe cea mai buna, nu pe cea care ti-o doresti cel mai mult.

Cand evaluezi onorariul avocatului, singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa raportezi acest onorariu la ceea ce poate face avocatul pentru tine. Altfel spus, raporteaza-te la beneficii, nu la sume.

Onorariul Avocatului – Investitie Buna

 

Un mod de a privi onorariul avocatului este acela de a-l trata ca pe o investitie buna. Cum analizezi o INVESTITIE daca este buna?Simplu: dupa randament. O investitie minima, are un randament scazut.

In ceea ce ma priveste, cred ca investitia este buna si te ajuta sa ajungi la cel mai bun randament daca strategia oferita de avocat iti permite sa crezi ca poti ajunge la solutia dorita. Eu cred ca avocatura consta in fapte, nu in vorbe sau articole de lege. Este insuficient sa cunosc si sa recit textele legale daca solutiile oferite sunt lipsite de valoare practica.

 INVESTITIA  ESTE BUNA atunci cand:

 

  1. Primesti o Solutie Sustinuta de Strategia de punere in aplicare
  2. Solutia se bazeaza pe solutiile pronuntate de instantele judecatoresti in situatii similare
  3. Intelegi  SOLUTIA propusa
  4. Onorariul Avocatial este proportional cu munca depusa

SOLUTIILE juridice nu pot exista izolat sau indepent. Abrodarea multidisciplinara este OBLIGATORIE!

O solutie urmata de strategia de punere in aplicare, explicată pe intelesul tau si GRATUITA, poti gasi pe blogul meu.Acolo incerc sa transform problemele in solutii.

Daca vrei sa afli onorariul meu, scrie-mi aici. Tine minte: intai iti ofer solutia si strategia de punere in aplicare apoi iti comunic valoarea onorariului.

Av Gabriel Dragomir

 

 

 

 

Avocat Dragomir Gabriel

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *