Avocat Gabriel Dragomir

Mă puteți găsi și pe:

Contract de Asistență Juridică Online. Calea către eficiență și încredere.

Am început să lucrez pentru un Contract de Asistență Juridică Online la sfârsitul anului 2018. În primăvara anului 2019 am obținut acordul Baroului București pentru ca acest contract să ai aibă forma dorită de mine.

Astfel, în prezent, contractul de asistență juridică poate fi consultat sau descărcat de pe site  printr-un  simplu click. Am ales să integrez contractul de asistență juridică în site pentru eficientizarea procesului de semnare a contractului și pentru consolidarea încrederii.

Avantaje Contract de Asistență Juridică Online

  1. Știi că poți avea încredere în mine pentru că înainte de a semna (sau de a te întâlni cu mine) ai timp să citești contractul, să te lamurești asupra clauzelor contractuale și să imi adresezi întrebări. În ipoteza clasică contractul reprezintă un tipizat pe care îl semnezi pentru a fi reprezentat.
  2. Cunoști expertiza mea în rezolvarea problemelor similare cu problema ta. Dacă intri pe site să citești contractul  ai posibilitatea să citești despre mine, despre experiența mea profesionala și despre expertiza mea în problema pentru care vrei să mă angajezi. În ipoteza clasică, trebuie să iei decizia angajării avocatului în doar câteva minute, în baza unor referințe si având avocatul în fața ta.
  3. Semnarea unui contract durează maxim 5 minute și poți valorifica timpul necesar pentru deplasarea le sediul cabinetului de avocat pentru semnarea contractului. În ipoteza calsică deplasarea la cabinetului de avocat pentru semnarea contractului este absolut necesară.
  4. Contractul de Asistență Juridică Online poate fi semnat chiar dacă te afli în străinătate. În ipoteza clasică semnarea unui contract din străinătate este aproape imposibil de realizat.

Acum lucrez la dezvoltarea unei platforme prin intermediul căreia să putem colabora exclusiv online.

Daca accesezi https://www.gabrieldragomir.ro/avocat-online vei descoperi domeniile în care este posibilă colaborarea exclusiv online la acest moment. Totul se întamplă online, inclusiv evaluarea situației prezentate și a șanselor de reușită atunci când este vorba despre un proces.

Hai, începe să rezolvi problemele juridice online! Click aici.

Av Gabriel Dragomir

         Av. Gabriel Dragomir.Spune-mi despre nevoile tale specifice!
Ca avocat ofer servicii pentru a te ajuta să transformi problemele în soluții!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *