Avocat Gabriel Dragomir

Mă puteți găsi și pe:

Cauți avocat București cu recomandări bune?

Dacă ești în căutarea online a unui avocat București cu recomandări bune te poți limita la verificarea recenziilor sau poți intra pe site-ul Baroului București  pentru a verifica datele de contact și specializarea avocatului. Dacă ai timp, poți face propriile căutări în rețelele sociale sau profesionale sau în alte medii iar dacă este important pentru tine poți verifica aparițiile în presa scrisă sau televiziune.

Experiența a demonstrat că decizia de alegerea a avocatului bazată exclusiv pe apariții media a fost în multe cazuri un eșec deoarece așteptările prea mari în raport cu posibilitățile legale. În ceea ce mă privește, pentru a ușura rocesul decizionat am așezat la finalul formularului de contact o serie de întrebări care te pot lămuri asupra experienței mele profesionale dar și asupra modului de stabilirea a onorariului.

1. Criterii de alegere avocat București

 

Nu este greșit să îți dorești un avocat București cu apariții media dar înainte de lua o decizie este recomandabil să stabilești câteva criterii în funcție de care să iei  decizia. De exemplu, în afară de aparițiile media, ce scrie despre el pe internet, ce specializare are sau cum a rezolvat situații similare cu a ta.

A fost vreme în care scriam numărul proceselor în care am reprezentat clienții și instanțele superioare, naționale sau internaționale, în fața cărora am pus concluzii dar în timp mi-am dat seama că toate cunoștințele dobândite trebuie să le folosesc pentru a rezolva problema clientului și nu pentru a face paradă cu ele. Dacă vrei să te convingi de soluțiile concrete oferite la problemele juridice, te invit să citești blogul meu.

2. Strategie coerentă

 

Dacă un avocat are experiență în procese sau situații similare, dacă s-a informat despre soluții în cazuri similare este capabil să propună o strategie coerentă care să conducă la rezultatul dorit. Eu nu sunt adeptul ”contează pe mine” sau ”fac tot ce pot” fără a explica în mod clar ce fac și ce pot. Evident, nu întodeauna soluțiile  sunt placute sau acceptate de client dar dacă aceșa este maximul pe care îl pot obținem clientul trebuie să știe.

Îmi place să cred că în timp am devenit mai competitiv, mai solicitant că am trecut la un alt nivel eu cu mine și mă bucur. Am acumulat câte putin, am învățat să spun nu deși incă îmi este gre, îmi doresc să cresc, să evoluez și să ofer soluții cât se pate de bune.

Obiectivul meu inișial a fost să fac din cuvântul meu piatră și să formez un zid greu sau imposibil de străpuns. Pot să afirm că acest obiectiv m-a ajuta să reușesc să fiu agresiv când trebuie (deși îmi displace această atitudine),  să rămân calm și sigur pe soluții.

3. Toate contează: omul, recomandările bune de pe internet, modul în care este privit de alți colegi

 

E dificil de acceptat ca vei găsi cel mai bun avocat București fară a face un minim de verificări așa cum ți-am recomandat în acest articol. Dacă totuși este o persoană instinctivă și îți este imposibil să aloci timp pentru căutarea avocatului din București, scrie-mi prin:

  • Rețelele de socializare
  • Apăsând acest

 

Av Gabriel Dragomir

 

 

 

 

Avocat Dragomir Gabriel