Avocat Gabriel Dragomir

Mă puteți găsi și pe:

Avocat Online pentru Redactare Acte Pentru Proces

Azi, aproape totul începe printr-o căutare online.Cineva care are o problemă juridică caută prima dată online. Apoi, dacă nu găsește soluția începe să caute un avocat. Ca avocat online, ofer soluții la problemele juridice prin articolele de pe BLOG și te pot ajuta cu redactare acte pentru proces.

În online este mai dificil decât în offline deoarece clientul are timp de gândire și trebuie să creadă în soluția propusă de tine ca avocat, nu poți să îl manipulezi.Trebuie să-ți dovedești competența și valoarea de la primele cuvinte.

În online totul se bazează pe soluții.Colaborarea online este imposibilă atunci când clientul nu are încredere în soluția propusă de avocat.

1.Avocat online – Serviciul Online Redactare Acte Pentru Proces

  1. Dl. D.D. manager al S.C. G S.A. m-a contactat online deoarece căuta un avocat din București pentru un litigiu referitor la o suprafață de teren, proprietatea societății pe care o conducea.Pe scurt, M.A. a formulat notificare în baza legii 10/2001 prin care solicita suprafața de teren proprietatea societății comerciale.Notificarea a fost depusă la PMB dar această instituție și-a declinat competența în favoarea societății comerciale deoarece aceasta fusese privatizată integral iar în cadrul privatizării a intrat și suprafața de teren in litgiu.Prin cererea de chemare in judecată, reclamanta solicita obligarea societății comerciale la lăsarea în deplina proprietate și linistită  posesie a suprafeței de teren.

I-am recomandat să folosească Serviciul Online: Redactare Acte Pentru Proces pentru a-i depune întâmpinarea. Studiind actele din dosar se putea observa că reclamanta avea calitate de persoană îndreptațită la masuri reparatorii, în natura sau prin echivalent, deci societatea nu avea prea multe opțiuni.Soluția:Am construit apărarea pornind de la ideea că imobilul a fost preluat în mod abuziv de statutul roman, reclamanta este o persoană îndreptatită la măsuri reparatorii dar este injust ca pentru abuzul savarsit de statul roman să plătească societatea comercială. Pe parcurs, a fost nevoie și de reprezentare juridică dar dacă în calitate de avocat online nu prezentam această abordare clientului, colaborarea nu ar fi fost posibilă. În final, după mai mult de 7 ani, Curtea de Apel București a  acordat reclamantei măsuri reparatorii prin echivalent iar terenul a rămas în proprietatea societății.

2.Dl. A.Z., Președintele unei Asociații, m-a contactat deoarece căuta și online un avocat din Bucuresti pentru că numele asociației pe care o reprezenta fusese înregistratat ca marca de o alta asociație și era utilizat de aceasta din urmă în scopul inducerii în eroare a publicului și a atragerii de noi membrii.

Deși există text legal în lumina căruia marca poate fi anulată dacă aceasta conține numele unei persoane juridice, i-am recomandat să solicite anularea mărcii pentru înregistrarea cu rea credință. Mi-a spus ca niciun avocat din Bucuresti nu i-a recomandat asta. Când a văzut că totul era posibil online, inclusiv semnarea contractului de asistență juridică a fost extrem de încântat. Colaborăm și în prezent iar marca a fost anulată pentru înregistrarea cu rea credință.

3.D-na D.E. m-a contactat deoarece cauta  online un avocat  care să o sfatuiască cum să procedeze deoarece este pur si simplu “terorizată” de firme de recuperare pentru un credit pe care nu l-a mai plătit din anul 2007.

Înainte de orice discuție i-am recomandat să solicite de la firma de recuperări creante înscrisul cu data declarării scadenței anticipate a creditului sub pretextul că doreste să vadă suma pe care o datorează. A obținut acest înscris din care rezultă că într-adevăr, creditul fusese declarat scadent anticipat în cursul anului 2007.I-am recomandat să refuze să plătească și atunci când va primi o somație de la executor judecătoresc să mă contacteze.

Din somația primită de la executor rezulta că cererea de executare silita fusese formulată în cursul anului 2016. Deci, credit declarat scadent în anul 2007, cerere de executare silită formulată în anul 2016. Evident, cererea era prescrisă iar contestatia la executare  a fost admisă de instanță.

Și în acest caz dacă argumentele mele nu erau solide colaborarea nu ar fi fost posibilă.

4.D-na B.M căuta online un avocat din Bucuresti deoarece fostul soț stabilit în Anglia refuza să își dea acordul pentru a se deplasarea cu minorul în vacanță în Spania.Pașaportul copilului se afla de asemenea la acesta.

Evident soluția cea mai rapidă și eficentă era un avocat online care să redacteze actele pentru proces. Despre această problemă am scris și un articol.

Până la vacanță mai erau 4 luni.Știam ca puteam reuși dar îmi era teamă că hotărârea  nu va fi redactată și legalizată pentru a putea fi utilizată la graniță. I-am recomandat să  introducem acțiune în  instanță pentru suplinirea consimțământului fostului soț în vederea obținerii pașaportului turistic. Nu a fost foarte încântată dar a plătit pentru că era unica soluție. Nici azi nu o cunosc dar mi-aș fi dorit să văd fața ei și a minorului în dimineața în care au plecat în vacanță împreună. Pentru un astfel de moment merită să faci avocatură.

Am prezentat pe scurt aceste cazuri pentru a te face sa intelegi ca Solutia Online Redactare Acte Pentru Proces, nu ține de magie, nu este ceva miraculous.Solutia vine din implicare și din organizarea timpului prin excluderea întâlnirilor și deplasărilor.

Av Gabriel Dragomir

Av. Gabriel Dragomir